Sfârșitul lumii descoperit

După evenimentele recente din lume, mașinile precise de calcul ale sfârșitologilor lucrează din plin la noi pronosticuri. Am discutat recent cu unul din specialiștii în sfârșitologie, cunoscuți si ca: sfârștilogi, terminatori, terminați, finaliști sau spărgătorii de secrete divine și am aflat noutăți incredibile.

Ecuațiile noastre au căpătat elementul care a lipsit până acum. Odată cu declararea de către Nabucadnețar al Americii că recunoaște capitala Israelului ca fiind la Ierusalim, avem toate datele și putem prezice cu eroare de milisecunde sfârșitul lumii, noul sfârșit al lumii.

Priviți pe ecranele acelea cum se aliniază planete, ani, luni, cum se suprapune istoria cu realitatea, e chestiune de zile până vom afla și vom descifra ceea ce Dumnezeu ține secret.” A declarat C. Terminatu, specialist în sfârșitul lumii, care a trecut deja prin 17 sfârșituri de lume deja. Această experiență îi oferă credibilitate și ceea ce va spune el nu va putea fi combătut nici de realitate.

Ca specialistul citat de noi sunt sute alții. Între ei s-a declanșat o concurență acerbă și fiecare prin metodele lui caută să descifreze primul tainele lui Dumnezeu. Mai mult, la porțile lor s-au abonat și stau la cozi interminabile mulți oameni dornici să răspândească vestea. Oameni gata să transmită în secunde pe tot pământul noile coordonate ale sfârșitului. Aceștia vor să fie ei aducătorii de secrete direct din cer și să primească multe „oa-uri” si „amin-uri” poate și lacrimi. Ei se alimentează de fapt cu groaza semănată în oameni și reușita demersului lor constă tocmai în a speria pe mulți și a-i paraliza dacă se poate.

Toate astea de întâmplă pe fondul unei cereri imense de senzații tari a pieței. Oamenii vor ceva descoperit, ceva senzațional, ceva îngrozitor, cât mai horror și cererea mare a generat cum era firesc mulți specialiști. Cei mai avansați în sfârșitologie cred despre cei tineri că sunt naivi pentru că au doar 3-4 sfârșituri prezise în protofoliu pe când ei, veteranii au „cu ajutorul Domnului” și zeci unii din ei.

Așteptăm cu sufletul la gură cifrele, datele. Suntem entuziasmați de numărul mare de oameni dedicați fenomenului și suntem convinși că Dumnezeu nu va putea rezista calculelor lor precise și experienței lor de zeci de ani de activitate. Îndată va fi totul dat pe față și datorită noilor date nu se va putea greși. Singura greșeală în acest fel ar putea să o facă Dumnezeu care nu a ținut cont de algoritmii specialiștilor și deci nu a planificat bine data sfârșitului.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare. 🙂

Sfarsitul lumii descoperit

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

3 comentarii la „Sfârșitul lumii descoperit”

 1. Foarte bine zis „about the author”!!!
  Asa suntem toti cred, cel putin eu..”intr-o stare jalnicä”
  Cät timp avem dorinta transformării, avem sperantă…si modelarea are loc.
  Dzeu sa aibă milă de lucrarea pe care a inceput-o in fiecare din noi!
  Fi binecuvântat cu toata familia ta!

  Răspunde
 2. Ca de obicei, vom asista in curand la inca unul sau mai multe sfarsituri.

  Trist este faptul ca toate aceste falsuri desensibilizeaza oamenii cu privire la faptul ca chiar o sa vina un sfarsit!

  Răspunde

Lasă un comentariu