Black Friday – o oportunitate

Probabil nu ştiţi cât de pasionat sunt de tehnologie, sau mă rog, puţini din voi au ajuns să afle despre pasiunea aceasta a mea. Ei bine, sunt pasionat de tot ce are butoane, ecrane, memorie, monitoare şi altele. Chiar dacă nu v-am spus până acum detaliul acesta, o fac astăzi, pentru a profita de o oportunitate. Despre ce este vorba:

Prin acest articol mă adresez celor care au de gând să cumpere ceva de Black Friday, şi îi anunţ că pot sprijini lucrarea de la Cabinetul de Consiliere şi pe cea de la Radio Samariteanul, dacă ajung în paginile magazinelor prin site-ul meu. Nu costă nimic în plus şi în acest fel lucrările, în care sunt implicat pro bono, vor primi anumite comisioane de la magazinele de la care doriţi să cumpăraţi.

Nu vă provoc să cumpăraţi, nu vreau să vă conving despre un anumit magazin, nu vreau să vă păcălesc în vreun fel, dar dacă aveţi în plan să cumpăraţi, ne puteţi ajuta în acesta lucrări enorm de mult cu zero lei.

Iată cum:

Astăzi şi mâine voi scrie scurte articole, pe pagina Zona Tehnică (www.zonatehnică.eu) , despre diferite produse pe care le consider ca fiind avantajoase ca preţ şi despre anumite magazine, pe care le consider serioase. Dacă aveţi ceva de cumpărat de la magazinele online mâine, vă rog să daţi clik pe linkurile din Zona Tehnică şi apoi să faceţi demersurile normale în continuare.

Exemplu: , cel mai mare magazin online românesc, dacă acum dai clik pe cuvântul din acest text, orice cumperi din pagina lor, vor ţine cont şi vor vira către noi între 1% si 3% din valoare pe care o plăteşti pe produsele cumpărate.

În acest fel veţi găsi linkuri mâine în pagina Zona Tehnică şi dacă plecaţi de acolo la cumpărături, magazinele respective, vor vira anumite comisioane către noi fără a vă coste nimic în plus pe voi.

Pentru aceasta sunt dispus să caut pentru voi oferte bune, dacă îmi scrieţi ce anume vă interesează să cumpăraţi.

Pentru cei care consideraţi util, si aveţi mâine de cumpărat, adaug o listă a magauinelor cu afiliate aici. Dacă aveţi de cumpărat din ele puteţi pleca de aici la cumpărături. Chiar dacă dai clik azi aici şi de fapt cumperi mâine, tot vor ţine cont.

Sper că am fost destul de explicit şi vă aştept cu interes să citiţi articolele despre promoţii mâine pe www.zonatehnică.eu.

 • – Calculatoare, televizoare, telefoane, tablete, scule şi unelte, asigurări şi câte şi mai câte.
 • , , Elefant – Cărţi, Muzică & Filme
 • – Calculatoare, televizoare, telefoane, tablete, electrocasnice etc
 • , , LaRedoute  – Haine
 • Utok – Telefoane, tablete şi alte electonice.
 • – Calculatoare, imprimante, monitoare, servere second hand de calitate.
 • PcFun – Calculatoare, televizoare, telefoane, tablete
 • Pantofi Super – Ghici ce?
 • 3 Pitici, EduClas, Scutecilă  – Produse pentru copii
 • Leonardo – Încălţăminte
 • Fun Gift, Cadouri de top, ExoMag – Cadouri
 • InterLink – Calculatoare, imprimante, monitoare, servere, laptopuri SECOND HAND cu garanţie.

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

2 comentarii la „Black Friday – o oportunitate”

 1. Eram absolut convins ca o sa scrii despre asta! Da, chiar vreau sa cumpar un aspirator de la eMag si o sa procedez cum ai zis tu.

  Răspunde

Lasă un comentariu