E de rău sau de bine?

Când am văzut poza asta m-a impresionat mult. Fotograful Hernelie Ruazol Campo a surprins o nuntă simplă în Filipine în timpul ploilor musonice. Cei doi au dorit o nuntă simplă, dar spun ei, a ieșit una extraordinară. Îmi amintesc de nunta noastră, a mea și a Anei, a plouat o săptămână întreagă înainte și eram tare îngrijorați că va ploua și în duminica aceea. Nu a plouat, am avut probleme doar cu scaunele care tot intrau în pământ că masa a fost în curte, dar dacă ploua probabil consideram asta un eșec cum mulți ar considera așa de altfel.

Oamenii ăștia din poză au prins ploaie, inundații și furtuni mari și au putut să se bucure. Am văzut o situație mai drastică decât asta la Corni-Albești la Vaslui. Acolo dacă plouă nu mai intri decât cu tractorul. Veneam spre mașină care era lăsată la cineva în capătul satului că nu aveai cum intra mai mult și am auzit acordeon și chiuială. După un timp am văzut și motivul. O nuntă. Mireasa m-a impresionat mult. Rochie albă, trenă și ciubote roșii. Un noroi de măcar 6 cm, ploaie adevărată și totuși alaiul era vesel nevoie mare. Depinde perspectiva. Puteau amâna, dar nu merge faza de pe o zi pe alta, sau puteau lua ce aveau și transforma în ceva fain. Se pare că asta au reușit și cuplul din Filipine și cel din Corni-Albești.

nunta

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

Lasă un comentariu