Femeia – creaţie a lui Dumnezeu

Continuare la subiectul de ieri: Femeia – obiect sexual. În realitate femeia nu a fost creată de Dumnezeu să fie ceea ce este astăzi datorită distorsionărilor mediatice. Dumnezeu a creat şi femeia şi bărbatul dar şi posibilitatea ca aceştia să ajungă la intimitate în căsnicie. Satan a amestecat tot, a inversat priorităţile şi a făcut din ceea ce era bun, armonios ceva ce e frustrant pentru ambii. Femeia nu mai este femeie şi nici bărbatul nu mai este ce a fost chemat să fie dar nici sexul nu mai reprezintă ce a fost lăsat de Dumnezeu să reprezinte.

Satan caută să strice ordinea pusă de Dumnezeu şi asta ne aduce multă nefericire, confuzie, eşec, neînţelegere şi destramă familii. Bărbaţii tind tot mai mult să se comporte cu soţiile lor ca şi cu obiecte şi acestea se supără. Femeile intră în depresii când pun 2-3 kilograme pe ele sau când trec anii peste ele şi le lasă urme. Fetiţele sunt tot mai sexualizate de mici, rămâi blocat când vezi ce provocator le îmbracă mămicile lor (şi se mai şi mândresc cu asta) neconştientizând că le transformă în obiecte, le învaţă să se considere obiecte.

Nu am nimic împotriva bunului gust, împotriva îngrijirii personale, împotriva unor haine frumoase sau a unor accesorii dar dragilor femeile nu sunt obiecte, Dumnezeu le-a creat să fie femei, mame nu obiecte sexuale.

Să fii femeie azi e o mare provocare dar să fii femeie aşa cum doreşte Dumnezeu e şi mai mare. Să fii sexy e cuvântul de ordine azi şi e greu pentru că e mare concurenţă dar să fii feminină şi naturală e şi mai mare provocare. Să fii femeie de succes, de carieră e iar o mare provocare şi concurenţa între femei e mare dar şi între femei şi bărbaţi, dar şi să fii mămică e greu. Să te consideri obiect e mult efort şi aduce puţine satisfacţii şi acelea cu multe lupte şi constrângeri dar să te consideri femeie aşa cum a lăsat Dumnezeu, pur şi simplu femeie, este mult mai puţin stresant, cere mai puţin efort şi efectele asupra sănătăţii fizice şi psihice sunt benefice.

Dumnezeu a creat femeia ca să desăvârşească creaţia. Femeia creată de Dumnezeu e gingaşă, sensibilă, calmă, e puternică, stăpână pe sine, este feminină în mod natural şi emană feminitate, femeia creată de Dumnezeu e mamă, e doctor pentru copii şi poate vindeca şi julitura de pe genunchi şi inima rănită printr-o sărutare. Femeia creată de Dumnezeu este lăudată şi apreciată pentru echilibrul şi puterea sa. Ea are puteri cu care poate să uimească bărbatul. Poate să râdă, atunci când îi vine să plângă. Poate să zâmbească, atunci când este speriată. O să ajute pe altul, atunci când ea însăşi are nevoie de ajutor. O singură privire de a ei poate face ceea ce nici unui bărbat nu-i stă în putere…

Poate vi se pare învechită femeia creată de Dumnezeu dar acea femeie, doar acea femeie poate fi fascinantă cu adevărat, misterioasă, duioasă. Doar acea femeie poate să se numească femeie. Doar acea femeie îşi cunoaşte valoarea şi îşi găseşte şi împlineşte menirea.

Trăim într-o vreme în care femeia e considerată obiect sexual. E folosită de la vânzarea de maşini până la vânzarea maţelor de porc (am văzut ambalajul unui asemenea produs cu femei decoltate) Se spune că sexul vinde dar în realitate femeia vinde, femeia ca obiect sexual. Femeile nu mai au linişte să fie ce trebuie să fie, sunt forţate să fie ce cere mass-media să fie. Sunt robite de cultura în care trăim. Au vrut să scape de sub autoritatea bărbatului şi se pare că au reuşit oarecum dar au intrat sub autoritatea unui stăpân rău, care nu are nici o milă, care se poartă cu ele ca şi cu o marfă, care le vinde tot ce vrea, le obilgă să cumpere produse şi servicii, care le asupreşte şi le biciuieşte fără milă apoi când nu mai corespund le aruncă la gunoi. Nu, nu este fericită o asemenea femeie, în adâncul său tânjeşte după poziţia şi rolul pentru care a fost creată.

Bărbaţilor iubiţi-vă nevestele cum a iubit Hristos biserica, apreciaţi-le nu le lăsaţi pradă incertitudinii, nu le consideraţi obiecte, nu vă lăsaţi înşelaţi de mass-media. Femeilor opriţi-vă, Dumnezeu v-a creat cu un alt scop decât acela de a fi obiecte, voi sunteţi fiinţe preţioase pentru Dumnezeu şi pentru soţii voştri. Căutaţi să deveniţi ceea ce Dumnezeu v-a destinat să fiţi, e foarte uşor să fiţi înşelate dar Dumnezeu poate restabili tot ce este dereglat. El, Creatorul ştie şi poate a ne face pe fiecare ceea ce trebuie să fim.

Doamne dă înţelepciune te rugăm şi păzeşte-ne de cel rău!

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

Un comentariu la „Femeia – creaţie a lui Dumnezeu”

Lasă un comentariu