Ajută 100 de copii în 5 minute fără să plăteşti

Ştiţi că una din temele abordate de mine în ultima vreme a fost cea referitoare la implicarea creştinilor în societate, în facerea de bine, în a aduce speranţă şi ajutor şi că militez pentru asemenea acţiuni de aceea astăzi vreau să vă atreg atenţia că puteţi susţine o astfel de faptă fără bani, fără deplasare ci doar alocând maxim 5 minute din timpul vostru.

Mihaela Vlad este una din persoanele care chiar se zbate pentru a face bine şi plăteşte asta din greu cu timpul şi resursele ei. Poiectul la care o poţi ajuta priveşte copiii. Vrea să ajute 100 de copii care şi-au pierdut tatăl să treacă corect peste drama aceasta. Moartea unui părinte dezechilibrează viaţa foarte mult şi mulţi din cei care trec prin asemenea drame rămân dezechilibraşi pe viaţă. Ea îşi propune ca alături de specialişti să privească spre asemenea micuţi şi să îi ajute.

Ce zici? Ţi se pare mult să oferi 5 minute pentru a ajuta 100 de copii? Vei acorda aceste minute pentru ei? Tot ce trebuie să facie  să te înscrii pe un site, să confirmi înscrierea prin email-ul primit si prin codul primit pe telefon şi apoi să votezi proiectul. E simpu şi nu ia un secol.

Toate detaliile le găseşti pe pagina Mihaelei numită Există viaţă după doliu. Acolo găseşti şi paşii care trebuie urmaţi. Clik AICI pentru detalii complete. Dacă nu ai timp să citeşti detaliile şi contează pentru tine părerea mea află că eu spun: Da. Merită şi trebuie susţinut un asemenea proiect. Hai te rog, nu amâna, susţine cauza asta acum că nu ştii dacă mai citeşti poatarea asta mai târziu iar data limită e 8 iulie deci e cam târzior.

Mulţumesc cu anticipaţie pentru efortul tău în numele Mihaelei şi al copiilor.

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

2 comentarii la „Ajută 100 de copii în 5 minute fără să plăteşti”

Lasă un comentariu