Când Dumnezeu te surprinde cu bunătatea Lui     

Unul din atributele lui Dumnezeu este bunătatea, lucrul acesta îl ştiu la nivel teoretic bine, dar modul în care El îşi arată bunătatea m-a uimit întotdeauna. Sunt, cred eu, departe de a fi un om care vede doar mâna lui Dumnezeu, sper să nu mă înşel cu privire la mine, dar am avut din plin parte de bunătatea Sa în viaţa mea şi a familiei mele de-a lungul timpului, dar şi acum. Zilele acestea, iar am cunoscut bunătatea fără margini a Creatorului.

Viaţa mea e plină de incidente şi evenimente în care bunătatea lui Dumnezeu s-a manifestat din plin. Boli grave pe care Dumnezeu le-a luat dintr-o dată, spitalizări aparent fără logică în urma cărora am cunoscut cea mai faină fată pe care o puteam cunoaşte (Ana), pierderi inexplicabile dar care mi-au salvat viaţa şi mai ales mântuirea mea. Totuşi vreau să scriu despre ultima manifestare de dragoste a lui Dumnezeu în cazul „necazului” cu fiul nostru Iosua despre care am scris AICI.

Planificasem aşa lucrurile: Să pornesc o campanie de strângere de fonduri pentru că nu puteam acoperi suma iar această campanie să se deruleze măcar două luni, pentru ca atunci când casa de sănătate ne aprobă dosarul, să avem cumva și restul de bani. Am scris AICI şi cum ne gândeam să strângem banii. Dumnezeu însă avea alt plan şi la 10 zile de la declanşare (în 2 septembrie), aveam deja toţi banii în cont fără ca măcar să ajungem la casa de sănătate din cauza complicării procedurilor. Pur şi simplu Dumnezeu a decis să ne surprindă şi asta fără să vindem un singur produs din cele puse la vânzare. Noi am gândit să nu îi cerem lui Dumnezeu minuni ci doar să ne ajute, gândul meu zicea cumva că alţii merită mai mult sau au nevoie mai mult de ceea ce Dumnezeu poate da. Totuşi Dumnezeu nu este limitat deloc şi se foloseşte de oameni, situaţii, evenimente ca să binecuvânteze. Acum avem toţi banii care ne mai trebuiau şi în plus avem şi un excedent. Nu ştim de ce, poate că un preţ s-a modificat sau cine ştie dar avem ceva în plus. Asta e minune de la Dumnezeu.

Mulţumesc lui Dumnezeu şi mulţumesc şi celor care au contribuit, cei de care s-a folosit Dumnezeu pentru a face minuni pentru noi. Am vrut să îi nominalizez dar cei mai mulţi au solicitat să nu le dau numele aşa că le voi scrie totuşi anumite iniţiale în semn de apreciere şi mulţumire. Mulţi nu vor înţelege „codurile astea” dar cei nominalizaţi se vor regăsi: SIR, MGR, VER, MD, RR, IAG, AM, CG, SB, FAG, IFG, TLC, OPP, LSC.

Una din marile zbateri a acestei încercări a fost să decidem ce facem cu banii adunaţi de noi ca zeciuială pentru lunile ianuarie – august a acestui an. Aveam aproximativ 1400 de ron şi gândul de a îi folosi ne-a presat tare, doar eram la necaz. Am rezistat gândului şi am folosit banii cum aveam îndemnul pentru a cumpăra pentru biserica din Agârbiciu un sistem de sunet second hand (fără microfoane deocamdată) şi prin această decizie am lăsat totul în grija lui Dumnezeu, nu am mai avut nimic al nostru care să punem iar Dumnezeu a arătat că El poate totul. Da Dumnezeu lucrează în viaţa noastră, El are resurse şi ne-a provocat să Îl punem la încercare. Ne-a surprins prin bunătatea sa dar în acelaşi timp şi cei care s-au lăsat folosiţi de el ne-au surprins prin generozitate şi bunătate. Dumnezeu să completeze înzecit celor care au dat din banul lor.

Acum avem toţi banii necesari. Am demarat discuţiile cu casa de sănătate şi marţi vom merge iarăşi, sperăm pentru ultima dată la Sibiu. Doamne tu eşti minunat şi ne surprinzi în permanenţă cu bunătatea Ta.

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

Un comentariu la „Când Dumnezeu te surprinde cu bunătatea Lui     ”

Lasă un comentariu