Astăzi este nevoie de tine, mâine e prea târziu

După cum știți, susțin și chiar insist pe necesitatea implicării creștinilor în viața socială. Indiferent de confesiunea din care fac parte creștinii, trebuie să se implice în comunitate, acolo unde pot face fapte bune. Trebuie să fie în noi dorința asta permanentă, de a fi precum Mântuitorul, de a „vâna fapte bune” dacă vreți.

Azi vă dau un pont. Azi, în 5 minute, puteți face o „mega faptă bună”. Hai să vă zic despre ce este vorba.

La Galați, există o asociație care se implică în comunitate și oferă sprijin copiilor cu dizabilități în special celor cu dizabilități neuropsihomotorii iar acum, au nevoie de resurse pentru o implicare mai eficientă în ajutarea copiilor cu autism. Pentru asta au nevoie de o sumă consistentă, dar nu o cer de la tine, ci au aplicat la un concurs, în care proiectele vor fi votate și cine câștigă, cine este votat cel mai mult, primește din partea băncii respective finanțarea pentru proiectul depus.

Ce trebuie să faci tu? Să dai 5 minute din timpul tău. Mie cam atât mi-a luat votul. Atât, cu 5 minute, ajuți multe familii care au copii în suferință. Eu zic că e o investiție foarte profitabilă. Te rog mult, oferă 5 minute din timpul tău pentru sănătatea, îngrijirea și recuperarea unor copii în suferință.

Asociația Dincolo de Tăcere, care face toată munca în ce privește ajutarea acestor copii, vrea în acest fel să poate instrui personalul pentru a lucra mai eficient cu acești copii, vrea să creeze un centru multifuncțional pentru a se lucra eficient cu acești copii și mai vrea să cumpere utilități specifice cum ar fi: bandă de alergat electrică, aparat multifuncțional kinetoterapeutic, testele de evaluare BASC2 (grupa de vârstă: 6-11 ani, 12-25 ani, 12 scaune cu suport de scriere, un aparat foto si un laptop.

Acolo, la Asociația Dincolo de Tăcere, lucrează destul de tăcut, o echipă de oameni care tac și fac. Ei în fiecare zi, investesc în copiii pe care de altfel, nimeni nu i-ar ajuta. Eu consider că ei fac o muncă mai grea ca mineritul, și cei ce știu ce înseamnă să lucrezi cu copiii autiști, îmi vor da dreptate. Noi, am putea acum să mulțumim lui Dumnezeu că suntem noi sănătoși, că avem copiii sănătoși și să oferim cinci minute pentru acest proiect. Iată ce trebuie să faci punctual:

  1.  Intri pe pagina dedicată proiectelor aici Raiffeisen Granturi  și te loghezi dacă ai cont iar dacă nu îți faci foarte simplu.
  2. Verifici email-ul si dai clic pe linkul primit
  3. Votezi proiectul. Îl găsești ușor dacă dai Ctrl + F pe taste si scrii tăcere apoi Enter
  4. Clic pe VOTEAZĂ!

Hai, azi poți face cea mai tare faptă bună. Termenul limită este 11 septembrie, dar te rog sa o faci acum, când citești. Ce zici? Vrei?

Aici găsiți toate detaliile despre proiect de pe site.

Iată un filmuleț cum e de procedat:

Mulțumesc!

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

6 comentarii la „Astăzi este nevoie de tine, mâine e prea târziu”

Lasă un comentariu