Cei buni si cei răi

Dar Eu vă spun: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvîntaţi pe cei ce vă blastămă, faceţi bine celorce vă urăsc, şi rugaţi-vă pentru ceice vă asupresc şi vă prigonesc,  ca să fiţi fii ai Tatălui vostru care este în ceruri; căci El face să răsară soarele Său peste cei răi şi peste cei buni, şi dă ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi. Matei 5:44-45

Omenește noi avem prostul obicei de a ne împărți în buni și răi. O religie consideră o alta rea, oamenii dintr-un cult îi consideră răi pe oamenii din alt cult. Ortodoxul îi vede ca fiind răi pe cei care nu sunt în aceeași religie, bapristii îi văd ca fiind răi pe cei care nu sunt baptisti, si asa toate cultele.

Cine sunt oamenii răi de fapt?  Mateii 7:11 ne lămurește Deci, dacă voi, cari sînteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cît mai mult Tatăl vostru, care este în ceruri, va da lucruri bune celor ce I le cer! deci? …. toți suntem răi. Căci toţi au păcătuit, şi sînt lipsiţi de slava lui Dumnezeu găsim scris în Romani .

Da… eu sunt rău și trebuie să încetez în a mă poziționa vreodată deasupra celorlalți. Ce bunătate are totuși Dumnezeu că îmi promite izbăvirea. Sunt văzut ca fiind bun de Dumnezeu pentru că sângele Domnului Isus mă acoperă.

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

Lasă un comentariu