Câteva secrete din spatele lucrării

Nu de puține ori am fost apostrofat, atenționat și chiar mustrat, că aduc în discuție cam des, aspecte ce țin de sexualitatea umană și am hotărât să dau câteva explicații, nu pentru a mă justifica, pentru că eu știu bine la ce sunt chemat, ci pentru a ajuta pe unii să înțeleagă realitatea în care luptăm și amploarea corupției sexuale chiar în rândul neoprotestanților, ca să nu mai vorbim de restul, unde statisticile spun că e mult mai mare și nu doar statisticile, ci și simpla observare a realității.

Corupția sexuală e cea mai utilizată armă de distrugere a familiei astăzi. O armă la care încă nu îi putem citi calibrul, dar putem vedea unele din efecte. Putem vedea pasiunea oamenilor pentru plăcere sexuală, putem vedea crescând infidelitatea maritală, putem vedea tot mai multe cazuri de sex premarital și cum acesta devine o virtute, putem vedea crescând numărul homosexualilor, drepturile și puterea deținută, putem vedea promovarea libertăților sexuale, putem observa diminuarea impactului religiei, dar apare obligarea informării copiilor despre toate variantele de sex existente, în unele țări chiar și sexul cu animale, putem vedea legalizarea căsătoriilor homosexuale și legalizarea adopţiilor de copii de către aceste cupluri, putem vedea promovarea de filme erotice, ca fiind filme de interes larg, putem vedea ușor cum începe să fie condamnată heterosexualitatea, familia tradiţională și fidelitatea și sper să mă înșel, dar cred că vor apărea pe lista bolilor în viitor.

Fața-nevăzută-a-homosexualitățiiZilele trecute, la București a avut loc un incident menit să ne trezească la realitate și să nu mai trăim într-o lume paralelă. Realitatea în care trăim este tristă, încărcată de păcat, perversiune și asta nu e baiul cel mai mare, cea mai mare problemă este că devine ilegal să afirmi că păcatul e păcat, e ilegal să spui că homosexualitatea sau curvia sunt păcate. E ilegal să spui ceva de rău de minoritățile sexuale de orice fel. In unele țări e aproape ilegal să acuzi un pedofil, unul care face sex cu copii, pentru că nu mai este incriminată de lege și nu mai este considerat o problemă să faci sex cu un copil (Olanda). La noi încă au avut dreptul jandarmii ieri să îl pună cu fața pe gresie pe un nemernic din Sibiu pentru că a făcut sex cu fiica sa, care nu avea nici doi ani, dar în curând asemenea specimene vor fi considerate, pionieri ai libertăților sexuale și premiate.

Pe 18 februarie 2015 la București, respectabilul domn, Virgiliu Gheorghe, a avut lansarea cărții ”Fața nevăzută a homosexualității” carte în care deconspiră ce se află în realitate în spatele bătăliei pentru legalizarea homosexualității. Nu este nicidecum homosexualitatea și dragostea pentru cei cu asemenea înclinații, ci altceva. Master planul este distrugerea căsătoriei și a familiei tradiționale și până acum, planul acesta a funcționat foarte bine. Lansarea cărții, care este una științifică, de mare calibru, cu documentări serioase și 35 de pagini de biografii, a fost plină de peripeții. Mai întâi Universitatea București a respins varianta lansării în aulă a unei asemenea cărți, s-au orientat apoi spre casa de cultură a studenților, care la presiunea organizațiilor de activiști homosexuali, a respins și ea varianta lansării acolo și au găsit cu greu sala de conferințe a unui hotel, în care s-au înghesuit peste 150 de oameni într-o sală de 50 de locuri, mai bine de 150 de oameni neavând loc și rămânând afară. La toate astea s-a adăugat o mobilizare mare pe facebook a activiştilor homosexuali, care au decis boicotarea acestei lansări.

E o frântură din realitatea vieții în care trăim, e o frântură din ceea ce se află în spatele lucrării  Contra Curentului în care sunt implicat. E o frântură din spatele lucrării de la Cabinetul de consiliere, cu care mă confrunt zilnic, și unii întreabă de ce folosesc exemple din sfera sexualității în meditări sau emisiuni. Iată de ce, pentru că pericolul este imens. În viitorul apropiat va fi interzis să îi spui copilului tău că Dumnezeu a creat familia ca uniune sfântă între un bărbat și o femeie și că sexul în afara ei este păcat. Poți fi închis pentru asta în anumite state și acum, în viitor va intra și România în hora asta e destrăbălării, nu că nu a intrat, dar legal încă nu avem interdicția de a afirma asta.

Poate spuneți: Bine, bine, dar ce treabă avem noi pocăiții cu homosexualitatea, curvia, poligamia etc? Și sunt în măsură să vă răspund că fenomenul e mult mai răspândit decât vă imaginați. Avem în ”evidență” oameni care ne solicită ajutorul și nu sunt puțini, au o luptă teribilă. Stau și mă gândesc că numărul celor ce nu au curajul să spună este mult mai mare și noi ignorăm problema, trăim cu capul în norii credinței dar realitatea de jos, de la picioarele sfinţiilor noastre, e una tristă care necesită ajutor și implicare. Familia e atacată din toate părțile și distrugerea ei nu este departe, dar probabil nici venirea Domnului Isus nu e departe. Sper să vină curând, strig să vină curând, că îmi chinui sufletul de suferința care ne înconjoară și de orbirea în care zacem noi cei ce putem fi de ajutor măcar puțin. Mă doare și mai tare că nu vedem ce impact are în viața copiilor noștri această realitate și știu că la un moment dat ne vom mușca degetele de durerea lor.

Asta se află în spatele deselor mele menționări ale păcatelor sexuale, asta se află în spatele secretului pe care îl păstrez la consiliere, asta e una din realităţile care mă motivează pe mine și pe soția mea la munca de consiliere.

În final, anexez evenimentul de care vă spuneam, lansarea cărții ”Fața nevăzută a homosexualității” a domnului Virgiliu Gheorghe, vă rog să vă faceți timp pentru a urmări acest material și nu ar fi rău să vă procurați și cartea. Cu siguranță veți privi altfel lucrurile și veți descoperi mai mult din realitate, veți înțelege că homosexualii sunt doar o parte din ceea ce vedem dar este doar vârful ghețarului care amenință corabia căsătoriei, cineva doar se folosește de sufletele chinuite ale unor oameni ca să își realizeze planul malefic de distrugere a familiei.

Fața-nevăzută-a-homosexualității

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

5 comentarii la „Câteva secrete din spatele lucrării”

  1. Articolul asta l-ai conceput cel mai probabil, in urma comentariului meu postat la alt articol recent scris de tine, si te-ai simtit, probabil, criticat si ai dorit sa te justifici (chiar daca tu zici ca nu) in fata unui necunoscut, fapt, de altfel, total inutil.

    Sunt constient de aceste realitati pe care tu le aduci in fata. Stiu ca traim intr-o lume ahtiata de sex; nu sunt strain de asa ceva!

    Stiu ca exista homosexualitatea cu toate formele ei, ca exista pedofilie, zoofilie, necrofilie, ca exista prostitutie si trafic de carne vie, si cu siguranta ca exista si alte deviatii sexuale. Insa tu prezinti aceasta problema a sexualitatii, iesita din planul lui Dumnezeu, ca fiind singura si cea mai periculoasa fateta a lumii in care traim. Un adevarat flagel, care se extinde alarmant de repede in societatea actuala. Asa se intelege din felul in care scrii tu. Eu asa am inteles. Si sunt de acord cu tine. Nu zic ca nu e asa. Dar viata nu se rezuma la atat.

    Am inteles acum ca tu te ocupi in speta de aceste probleme, caz in care e absolut normal si logic sa dezvolti si sa insisti pe aceste exemple din aceasta zona.

    Dar pare usor dezechilibrat, atunci cand, intr-un articol oferi mai multe exemple din mai multe arii de interes (le enumeri) si doar pe cele ce tin de sex le dezvolti.

    Sunt obosit la ora asta si nu stiu daca am reusit sa fiu cat de cat coerent, dar cred ca ai inteles ce vreau sa spun.

    Răspunde
    • Aș minți să spun că nu a contat ce ai comentat dar ”aportul” adus de tine e un 5%maxim din decizia mea de a scrie aceste rânduri. Nu interacționez doar pe blog, de fapt, pe blog nu prea interacționez. Să vezi ce mesaje primesc după emisiunile de pe radio, după alte mesaje sau predici. Deci nu e conceput în urma comentariului tău deși a contat și el.

      Oricum, mă străduiesc mereu să țin cont de sugestiile care vin spre mine. Nu resping critica și întotdeauna o analizez să văd dacă nu au dreptate criticii sau observatorii. Asta devine o sursă bună de informare. De fapt, emisiunile de pe radio le fac în urma solicitărilor primite, puține din ele sunt doar intenția mea.

      Deci primul paragraf al comentariului tău pică, iar restul îl iau și pentru idei, și pentru corectare și pentru reglaje pe care le am de făcut. Mulțumesc!

      Răspunde
    • Este adevărat că viața nu se rezumă la homosexualitate, pedofilie, sexul în grup și schimbul de parteneri de comun acord. Ea mai constă și în traficul de persoane și sclavia sexuală, prostituția forțată, românii, sclavi în Sicilia, pe pământul mafiei, țiganii care trăiesc în ghetoul din Baia Mare, românii care sunt gunoieri în Londra și dorm în tufișuri pentru că nu-și permit să plătească o chirie, ortodocșii și catolicii cărora li se taie gâtul de către musulmani demonizați, 300 de bebeluși din Kenya, care sunt duși în fiecare zi la gunoi sau la marginea junglei, ca să fie mâncați de fiarele sălbatice, oameni care sunt chinuiți noaptea de duhuri demonice și care nu știu încotro să se îndrepte pentru ajutor și multe altele. Nu există blog care să le poată cuprinde pe toate. Fiecăruia Dumnezeu îi pune o lucrare pe inimă, iar el se concentrează asupra ei.

      Răspunde

Lasă un comentariu