O picătură de implicare

Iată-mă scriind un altfel de articol, unul în care vă solicit sprijinul pentru proiectul Doar Împreună. De câțiva ani buni, prin Asociația Doar Împreună, desfășurăm multe proiecte în care am simțit că trebuie să ne implicăm. Asta fără a avea fonduri externe deloc, nici guvernamantale, nici europene, nici sponsorizări de la biserici, asociații sau fundații. Singurele venituri sunt ceea ce eu și soția mea punem din banii noștri, donațiile unei persoane care ne sprijină cu drag în ultima perioadă și declarațiile 230 de anul trecut.

Activitățile sunt multe, planurile sunt multe și necesitățile cresc odată cu proiectele în care ne implicăm. Noi nu luăm bani pentru nimic, totul e voluntariat, dar e nevoie de chirii, utilități, electricitate, găzduire site-uri, streaming pentru radio, print de materiale și altele. Prin asociație funcționează stabil câteva proiecte cum ar fi: Radio Samariteanul care papă resurse constant, Cabinetul de consiliere, unde chirie nu plătim deocamdată, dar sunt utilitățile, paginile web de informare pe diferite ținte: părinți, tineri, cupluri, mariaj, sexualitate, care necesită costuri lunare de găzduire, campanii prin școli unde trebuiesc materiale tipărite măcar.

În acest sens vă fac propunerea de a ne fi parteneri în ajutorarea altora. De Cabinetul de consiliere deja au beneficat sute bune de oameni în mii de ore de consiliere de-a lungul timpului, deși doar de un an și ceva beneficiem de spațiu. Radioul are deja și el efect crescând și e tot mai auzit. Vrem să desfășurăm multe alte proiecte, le avem pe hârtie, ne lipsesc însă ingrediente, unul din ele fiind banii.

Puteți fi parteneri cu noi în aceste proiecte GRATUIT, dacă completați datele dvs pe declarația 230 și virați în acest fel 2% din impozitul plătit anul trecut statului. Nu plătiți nimic în plus, vom primi însă de la stat 2% din ce deja vi s-a reținut ca impozit pe salariu.

2lasutaCine poate face asta: Cei care anul trecut (total sau partial) au fost angajați

Când: Până în luna mai, dar e de preferat luna aceasta

Cum: Dacă descarci D230 de AICI, o imprimi și o completezi sus cu datele tale, ale noastre deja sunt acolo

Unde: O duci la ANAF de care aparții sau o trimiți la noi prin poștă, dacă îți e mai ușor

Dacă vreți mai multe detalii despre asociație vă invit să vizitați pagina noastră web la adresa: www.asociatia.doarimpreuna.ro

Vă mulțumesc din inimă!

Sunt onorat să vă am de parteneri în proiecte așa de importante.

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

Lasă un comentariu