Când ești speriat privește cerul

Scriu acest material pentru că văd tendința mea și a semenilor de a ne speria și de a ne panica în contexte de acest gem și pentru că văd noianul de știri alarmiste și bombastice. E o serie de articole prin care vreau să transmit pace, calm și echilibru acum când suntem tentați să ne ducem tare la extreme.

Astăzi sugestia este ca atunci când ne pândește panica și frica să privim cerul. Asta desigur are componenta spirituală, de a privi cu ochii duhovnicești cerul dar acum mă refer la componenta fizică, de a ieși efectiv afară și de a privi cerul.

Suntem tare tentați să stăm în casă și să privim ecranele și asta ne dăunează enorm. Nu avem nevoie de asta acum, nu ne trebuie, știm deja tot ce trebuie să știm. Nu ne ajută cu nimic să auzim în permanență cum crește numărul de îmbolnăviri și de morți. Știm destul. Mai multe despre asta am înregistrat aici:

E timpul să rupem curiozitatea minții care ne poate distruge, să ieșim afară pe un scaun, pe balcon pentru alții, să mergem în pădure dacă putem și să privim cerul.

Aseară și azi dimineață era superb ca întotdeauna, nici camera de la telefon nu a putut surprinde atâta frumusețe și imensitate. Când privești cerul el te cheamă, te atrage, te liniștește, te ancorează în prezent. Nu poți privi cerul 2-3 minute și să nu te rupi de teamă și frică. Nu poți privi cerul și să rămâi la fel.

„Iată, ale Domnului Dumnezeului tău sunt cerurile și cerurile cerurilor, pământul și tot ce cuprinde el.”

Vă adaug câteva imagini ca să vă fac poftă de cer 🙂

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

2 comentarii la „Când ești speriat privește cerul”

  1. Felicitari pentru acest material minunat! Imi place ca ai mentionat cuvintele lui Dumnezeu si ca ai incurajat pe cei din jur sa-si petreaca timpul in natura. Este o adevarata binecuvantare sa-ti amintesti de marele Dumnezeu si de frumusetea cerului pe care El a creat!

    Răspunde

Lasă un comentariu