Îmi aduc aminte de tine

Mulţămesc totdeauna Dumnezeului meu, oride cîte ori îmi aduc aminte de tine în rugăciunile mele. Filimon 1:4

Îmi vine în memorie întâmplarea în care paharnicul lui Faraon promite să își amintească de Iosif când va ieși din închisoare după ce îi tălmăcește visul. A uitat de Iosif imediat ce s-a văzut liber dar în momentul în care Faraon trece prin aceeași problemă ca și el toate detaliile îi revin în minte. Visul lui Faraon îl face să își aducă aminte de Iosif.

Apoi mai este un exemplu al lui David la polul opus față d epaharnic. Este împărat al Israelului și își amintește de Saul si Ionatan și pune înrebarea: Mai este cineva din casa lui Saul să mă port cu el cu o bunătate ca a Domnului?

Tot ce este în mintea noastră se poate uită dar experiența mea de viață spune că mai repede se uită faptele bune pe care ni le face cineva decât cele rele. Nu știu când ți-a fost ție făcut un bine dar te îndemn astăzi să vă amintiți de cei dragi, de cei care v-au făcut un bine, de părinții voștri, de o rudă îndepărtată, de un frate din biserica sau o soră și să îi aduceți înaintea lui Dumnezeu în rugăciune.

E un lucru plăcut, tare plăcut să își amintească cineva de tine. Să primesti un telefon de la cineva cu care nu ai mai tinut legătura de multă vreme, de la un prieten din școală, de la un verișor sau un nepot de departe etc. Amintiți-vă azi de cineva căriua să îi dați un telefon și să îi faceți o surpriză plăcută.

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

Un comentariu la „Îmi aduc aminte de tine”

  1. Da, este minunat sa ne aducem aminte de cei ce ne-au facut bine si să ne rugam pentru ei. Sau poate sa dam un telefon si să spunem un multumesc frumos. Este si mai bine sa ne rugam si pentru cei ce ne-au facut rau si sa cerem Domnului puterea de a ierta tot si toate.
    ana
    anatatarandras.com

    Răspunde

Lasă un comentariu