Astăzi este ziua ta

Ştiai că astăzi este ziua ta? Da, astăzi, mâine nu mai ai siguranţa că îţi aparţine. Mâine poate fi a altora, pe ieri cu siguranţă nu îl poţi întoarce. Astăzi e ziua ta, ziua în care poţi să decizi cum trăieşti, ziua în care poţi face bine sau rău, în care te poţi bucura sau întrista, ziua în care poţi să lucrezi sau să dormi, ziua în care poţi sta îmbufnat sau să te împaci, ziua în care te poţi apropia sau depărta de Dumnezeu.

Ce vei face astăzi dacă tot e ziua ta? Ce vei alege să fii astăzi? E atât de scurtă viaţa, mult prea scurtă ca să ne permitem să urâm, să criticăm, să păcătuim, să atacăm, să lenevim. Astăzi e pentru altceva. Astăzi este pentru iubire, afecţiune, dragoste, milă, iertare, împlinire, prospeţime, muncă. Astăzi e acel „într-o zi” sau „odată” pe care tu îl planifici să îl petreci cu copiii tăi, cu soţul sau soţia, cu părinţii, cu cei dragi. Astăzi e timpul să faci lucrurile bune pe care le tot amâni de ceva vreme. Azi e timpul să citeşti câteva pagini dintr-o carte, să asculţi o melodie frumoasă, să citeşti o poezie.

Astăzi e timpul să te conectezi cu Dumnezeu, cu cerul, să meditezi la viaţa ta, să ceri putere şi viziune. Azi e timpul ca omul tău spiritual să primească hrană din Cuvânt. Acel timp pe care de multă vreme probabil nu l-ai mai avut, timpul de dimineaţă în care să fii împrospătat şi revigorat de Dumnezeu.

Astăzi e timpul pentru acţiune, pentru curaj. E timpul în care poţi începe, e o zi de start. Poţi începe o relaţie, poţi începe să repari o relaţie. Astăzi poţi suna pe cineva pe care de multă vreme nu ai sunat. Azi poţi scrie un email unei persoane pe care o îndrăgeşti. Azi poţi să îţi aminteşti de o învăţătoare, profesoară, dirigintă, vecin, coleg etc şi să le faci o bucurie.

Astăzi e timpul pentru a vedea frumosul, pentru a vedea cerul, pentru a admira iarna, pentru a admira oamenii, pentru a admira partenerul de viaţă, pentru a admira curajul, bunătatea, dedicarea, credincioşia. Azi e timpul potrivit să vezi partea plină, azi e timpul potrivit să vezi binele din toate lucrurile.

Astăzi e timpul potrivit să te încarci cu gânduri pozitive. Azi poţi alege să te focalizezi pe lucrurile pozitive nu pe cele negative. Cu siguranţă fiecare situaţie, persoană, context are şi lucruri pozitive, astăzi decide să le observi şi să te focalizezi pe ele.

Astăzi este ziua ta, poţi fi tu, poţi trăi frumos, ca de ziua ta. Poţi alege să te bucuri de aspectele pozitive ale vieţii ca de un dar pe care l-ai primit. Azi poţi fi mulţumitor, pentru puţin sau pentru mult, pentru nimic sau pentru tot. Azi cu siguranţă poţi să te simţi bine dacă alegi asta. Cu siguranţă poţi fi mai bun dacă alegi asta. Cu siguranţă poţi evolua, dacă alegi asta. Astăzi este ziua ta, nu uita să trăieşti cât de bine şi frumos eşti în stare. La multe zile ale tale!

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

Un comentariu la „Astăzi este ziua ta”

Lasă un comentariu