Șapte femei vor apuca un bărbat

Trăim vremuri de mare strâmtorare pentru creștinii care vor să trăiască în curăție, iar dacă acum e greu, previziunile sunt sumbre de-a dreptul. Nimeni nu și-a închipuit că problema homosexualității va fi așa de gravă în timpurile din urmă, încât critica unui copil la scoală, a homosexualității, să declanșeze alarma antirasism și să fie considerați posibil extremiști. Nimeni nu și-a închipuit că un fenomen, care în urmă cu doar 50 de ani era inexistent, azi va pune cătușe și va demoniza pe cei ce au curajul să afirme că homosexualitatea e păcat, exact așa cum Kirk şi Pill, strategii activiștilor homosexuali, scriau în revista pentru homosexuali Guide, „The Overhauling of Straight America” din 1987.

Până acum, creștinii au avut poziții defensive, de fapt… nu prea au avut o poziție definită, cei mai mulți erau și sunt pe nicăieri la capitolul acesta. În cel mai bun caz, se mulțumesc să afirme cu tărie că e păcat și să demonizeze oamenii care se luptă cu păcatul acesta, uitând că ”master planul”, e realizat de demoni și draci. Să bagi capul în nisip și să te mulțumești că nu ți s-a întâmplat ție, copiilor tăi sau bisericii din care faci parte, nu e strategie, sau e, dar pentru distrugere sigură, la homosexualitate capul plecat înseamnă altceva, nu scăpare. Să demonizezi oamenii respectivi, fără a le arăta calea dreaptă e iar o strategie greșită și o încurajare a strategiei lor. Să te dezici complet de fenomen, ca și cum nu ai trăi în această realitate, iar nu e strategie întrucât, biserica, familia, copii tăi sunt vizați direct. Cred că e timpul ca oamenii cu frică de Dumnezeu din țara asta să stea la o masă a înțelepților, să cheme Duhul lui Dumnezeu în ajutor și să conceapă o strategie, care să implice atitudinea publică față de homosexualitate dar și pe cea particulară și în același timp, să găsească o cale prin care creștinii temători de Dumnezeu să poată să se opună fenomenului și să salveze oameni nu să lupte cu oameni.

Mi se duce gândul la Lot și mă gândesc că nu suntem departe. Din câte înțeleg din citirea Scripturii, orice bărbat care intra în cetățile alea era sodomizat de bărbații din cetate. Un detaliu îmi dă fiori ”bărbaţii din Sodoma, tineri şi bătrâni, au înconjurat casa; tot norodul a alergat din toate colţurile” asta mă face să cred că nu scăpai nicicum și că toți, ca mânați de un duh necurat, se adunau să se ”înfrupte” din ”prospături”. Asta era situația acolo și asta se pare că va ajunge situația și în viitor. Desigur, cei care practică sau susțin homosexualitatea, nu cred că sunt în stare de așa ceva, cred că ei pot fi civilizați și chiar se străduiesc la asta, dar acest lucru nu e în controlul lor ca oameni, pentru că cohorte de demoni sunt puse să îi mâne.

Recent, la dezvelirea statuii lui Satan la Detroit, primul gest după dezvelire, după tragerea acelui cearșaf care acoperea statuia, a fost sărutul pasional a doi bărbați chiar în fața statuii. Dacă îi întrebi, vor spune toți că nu e implicat vreun duh necurat dar faptul e clar. Nu e vorba de preferințele oamenilor, ci e vorba de influenţe demonice. Nu avem de luptat împotriva cărnii și sângelui ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.

Da, vom trăi vremuri în care șapte femei vor apuca un bărbat, nu cred că la asta face referire textul din Isaia, dar situația va face ca, bărbații heterosexuali să fie foarte rari. Dacă în urmă cu 50 de ani erau foarte puțini practicanți, astăzi situația e îngrijorătoare de-a dreptul și dacă stăm să estimăm ce va fi peste alți 50 de ani ne apucă groaza. Părinții nu vor mai face mofturi la nurori sau la gineri, se vor mulțumi că băiatul aduce acasă o fată sau că fata aduce un băiat. Curvia… va fi considerat unul din cele mai ”light” (ușoare) păcate. Nici homosexualii înșiși nu pot estima unde sunt mânați, de aceea noi creștinii nu împotriva lor avem de luptat.

irigatiiPrincipala țintă a acestei mișcări sunt în mod clar bărbații. Consider că femeile sunt ”victime colaterale” și favorizatori ai fenomenului. Ținta sunt bărbații pentru că ei trebuie să fie capi de familie, ei trebuie să fie cei care conduc casa înaintea lui Dumnezeu, cei care veghează la starea spirituală a copiilor și soțiilor lor. Bărbații trebuiesc duși pe linia moartă, trebuiesc scoși din rol prin pervertire. Rugați-vă pentru fii voștri, citiți cărți în domeniu pentru că situația nu vă va ocoli dacă doar stați cu capul în norii credinței, trebuie să munciți practic. Degeaba te rogi să te păzească Dumnezeu dacă tu nu acționezi nicicum. Da, degeaba păzim dacă nu păzește Dumnezeu, dar nu păzește Dumnezeu ceea ce e responsabilitatea noastră, asta să fie clar. E cam tipic românească treaba. Alții fac sisteme de irigații în timp ce românii fac slujbe de adus ploaia. La ăia se face recoltă, iar noi plângem la Dumnezeu că ne-a nenorocit cu seceta.

Pentru a te trezi, în caz că mai dormi, îți adresez o întrebare două: Ce faci dacă fiul sau fiica ta, vin acasă ca tineri și îți aduc pe iubitul sau iubita lor homosexuali? Cum ai reacționa, ce ai face cu ei? Sper să nu fie nevoie vreodată să te confrunți cu realitatea aceasta, îmi doresc din toată inima, dar ce ai face în asemenea situație?

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

3 comentarii la „Șapte femei vor apuca un bărbat”

Lasă un comentariu